Területi konfirmandus focibajnokság Nyírkércs és Ramocsaháza közös szervezésében


Közel 100 konfirmandus fiú, és néhány kísérő, szurkoló lány közösségében zajlott a jó hangulatú bajnokság 2010. december 4-én, Ramocsaházán. Reggel 9-kor közös énektanulással, és áhítattal kezdtük a napot, Csonka Tibor nyírkércsi és nyírjákói tiszteletes igei szolgálatát hallgathattuk meg, majd Gaál Sándor esperes úr köszöntötte a fiatalokat, és ismertette a fontosabb információkat. Ezt követően ismertették a szabályokat, és a csoportokat, illetve a bajnokság menetét.

A mérkőzések kora délutánra befejeződtek, a bajnokságot a kilenc induló csapat közül az őriek nyerték, második helyen Nagydobos, harmadik helyen pedig a besenyődiek végeztek. 

A csapatok ebéd után megnézhettek még két mérkőzést, melyen a lelkipásztorok hívták ki az első és a második helyezett csapatokat. Ezek után kiosztásra kerültek az oklevelek, illetve a kupa, amelyet jövőre ismét elhódíthat bárki.

Köszönet a szervezőknek, a lebonyolítóknak a szolgálatért, és a vendégeknek a meghívás elfogadásáért.

Istené legyen a dicsőség a nap szép pillanataiért, a sportolási lehetőségért, a barátságok kialakulásáért, illetve azért a kapocsért, amely összeköt bennünket, hozzá tartozókat.>
A Nyírségi Református Egyházmegye Ibrányi Idősek Otthona bemutatása

koszorú, virág- és sírcsokrok kötése...

Látogató számláló