Lelkészbeiktatás Tiszalökön


 
     2010. április 18-án, vasárnap délután ünnepi alkalomra hívogattak a tiszalöki református templom harangjai. Nem kisebb esemény történt, mint a gyülekezet megválasztott lelkipásztorának, Lőrinczyné Harászi Andreának ünnepélyes beiktatása.
  Az alkalmat jelenlétével és igeszolgálatával megtisztelte Dr. Bölcskey Gusztáv, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke, a Zsinat lelkészi elnöke is. A beiktatást Dr. Gaál Sándor, a Nyírségi Református Egyházmegye esperese végezte. A csaknem 20 lelkipásztor köszöntését követően a tiszalöki gyülekezet lelkésznője az ajándékba kapott új palástban hirdethette Isten igéjét. A beiktatott lelkésznőt többen is köszöntötték, s ezek közül oly jó volt hallani a város polgármesterének gondolatait, mely további közös munkára, összefogásra bíztatta lelkésznőt és a gyülekezetet. Lélekemelő érzés volt jelen lenni a zsúfolásig megtelt templomban. A valamivel több, mint 2 órás istentisztelet után szeretetvendégség várta a jelenlévőket.
   
Ezúton kívánunk nagyon sok áldást Istenünktől mind a lelkésznő életére, mind családjára, valamint a gondjaira bízott gyülekezet egészére!


>
A Nyírségi Református Egyházmegye Ibrányi Idősek Otthona bemutatása

koszorú, virág- és sírcsokrok kötése...

Látogató számláló